Fotograf Nunta Bucuresti

Ofertele pot fi adaptate necesităților pe care le aveți, în funcție și de specificul evenimentului. EVERMORE este o echipă dinamică, energică, creativă și plină de entuziasm, fiind pentru clienții săi un reper de profesionalism, creativitate și calitate. EVERMORE acordă o atenție deosebită, oamenilor cu poveștile lor de dragoste. Pe parcursul evenimentului unic, surprindem crâmpeie de stări, emoții și conjuncturi, povestim cu profesionalism, discreție și pasiune, magia evenimentului în cel mai spontan și autentic mod posibil. EVERMORE va surprinde povestea de dragoste minunată, încărcată de emoții sincere și sentimente împărtășite, transformându-le într-o amintire care să vă bucure peste ani când veți retrăi din nou clipele magice. Echipa EVERMORE adaugă puțină culoare și pune în cea mai bună lumină, emoțiile transformând fiecare clipă într-o amintire de neuitat. Ziua nunții este cea mai importantă zi din viața unui cuplu, unde totul este planificat din timp pentru ca această zi să fie perfectă, o zi plină de emoții și de sentimente. Emoțiile și trăirile pe parcursul evenimentului surprinse în format Foto si Video sunt cele care vor dăinui în timp și vor deveni amintiri și mărturii vii chiar și peste ani.

Ofertă ! 500 lei - fotografierea Nunții la Biserică. / 100 lei - Invitație Nuntă (video pentru WhatsApp)

NUNTASTANDARDPREMIUMGOLD
1 fotograf + 1 cameramanOKOKOK
Pregătirea mirilorOKOKOK
Cununia religioasăOKOKOK
Fotografii editate profesional (Numărul fotografiilor predate sau descărcate, poate varia în funcție de mărimea și dinamica evenimentului). Fotografii editate standard: Redimensionare, luminozitate, contrast, culoare.800-10001000-13001300-1500
Fotografi editate in detaliu: Netezire ten, coșuri, alunițe, albire dinți, etc.203040
Video 4k (editare și montaj profesional). Prelucrare video și audio, cu inserții de sunet și tranzițiiOKOKOK
Echipamente profesionale moderne de stabilizare a imaginiiOKOKOK
Clip video „Best Moments” 3-5 minOKOKOK
Se livrează un film de minim 3-4 ore în format 4kOKOKOK
Materialele foto/video, livrare digitală prin transfer online (link).OKOKOK
PetrecereaOKOKOK
Recepția la petrecereXOKOK
Album fotocarte 28×21 cmXOKOK
Ședință foto în ziua nunții (Wedding Day)XXOK
Filmare DronăXXOK
PRET400050006000

Căsătoria este unul dintre cei mai importanți pași din viața unui cuplu, iar ziua în care aceasta este celebrată reprezintă cu siguranță, un moment de care vă puteți bucura alături de cei dragi. Astfel, pentru ca toți cei la care țineți să vă fie alături în aceste clipe minunate, este nevoie să le oferiți invitații de nuntă.

EVERMORE vă propune un tip de invitație modern, interesant, accesibil tuturor. Poate fi trimis pe orice platformă de socializare fiind vizibil de la copii până la bunici ajungând instantaneu la invitați.

Nunta, o înlănțuire de momente unice irepetabile, momente care în timp vor resuscita emoțiile din momentul desfășurării lor, o amintire de neuitat. Surprindem aspectele evidente, interesante, precum și micile detalii care uneori se dovedesc cu atât mai efemere.

Dacă doriți mai multe informații cu privire la serviciile noastre foto – video, sau doriți să verificați disponibilitatea, trimiteți o solicitare prin intermediul formularului de contact, sau email: contact@evermore.ro Pachetele pot fi ajustate și configurate în funcție de specificul fiecărui eveniment.

Ofertele sunt valabile pentru București și Ilfov. Pentru provincie prețurile diferă în funcție de distanță. Pachetele pot fi ajustate și configurate în funcție de specificul fiecărui eveniment.