Fotograf Nunta Bucuresti (foto & video) - Despre noi - EVERMORE

  • Fotograf Nunta Bucuresti (foto & video) – DESPRE NOI – EVERMORE.

Evermore acordă o atenție deosebită pe întregul parcurs al evenimentului. Surprindem zâmbetul, emoția, momentul, iubirea și trăirile, într-un arc de timp de câteva ore pe parcursul zilei.

Pe parcursul celei mai importante zile din viată dumneavoastră capturăm momentele și detaliile cele mai emoționante care vă reprezintă.

Surprindem aspectele evidente, interesante, precum și micile detalii care uneori se dovedesc cu atât mai efemere.

Evenimentul va fi surprins în cele mai frumoase cadre, dar și cele mai emoționante momente care se vor regăsi în fotografiile și filmul evenimentului.

Momente care rămân în timp să se transmită de la o generație la alta.

Momentul unic în care doi parteneri sărbătoresc împreună cu invitații, pornirea pe drumul vieții, surprins și păstrat ca amintire pentru tot restul vieții. 

Echipa Evermore este specializată în servicii profesionale complete (Foto – Video) - pentru evenimente speciale, nunți, botezuri, banchete, cine festive, sau orice alt eveniment important din viața dumneavoastră.

Gio

Fotograf profesionist

Andreea

Fotograf profesionist

Bety

Fotograf profesionist

Dacă doriți mai multe informații cu privire la serviciile noastre foto – video, sau doriți să verificați disponibilitatea, ne puteți contacta pe email: 30evermore@gmail.com  – Pachetele pot fi ajustate și configurate în funcție de specificul fiecărui eveniment.

Ofertele sunt valabile pentru București și Ilfov. Pentru provincie prețurile diferă în funcție de distanță. Pachetele pot fi ajustate și configurate în funcție de specificul fiecărui eveniment.

  • Fotograf Nunta București (foto & video) – DESPRE NOI – EVERMORE