Fotograf Cununie Bucuresti

Ofertele pot fi adaptate necesităților pe care le aveți, în funcție și de specificul evenimentului. EVERMORE este o echipă dinamică, energică, creativă și plină de entuziasm, fiind pentru clienții săi un reper de profesionalism, creativitate și calitate. EVERMORE acordă o atenție deosebită, oamenilor cu poveștile lor de dragoste. Pe parcursul evenimentului unic, surprindem crâmpeie de stări, emoții și conjuncturi, povestim cu profesionalism, discreție și pasiune, magia evenimentului în cel mai spontan și autentic mod posibil. EVERMORE va surprinde povestea de dragoste minunată, încărcată de emoții sincere și sentimente împărtășite, transformându-le într-o amintire care să vă bucure peste ani când veți retrăi din nou clipele magice. Echipa EVERMORE adaugă puțină culoare și pune în cea mai bună lumină, emoțiile transformând fiecare clipă într-o amintire de neuitat. 

Ofertă ! 500 lei - fotografierea Cununiei la Oficiul Stării Civile. / 100 lei - Invitație Cununie (video pentru WhatsApp)

CUNUNIESTANDARDPREMIUMGOLD
1 fotograf + 1 cameramanOKOKOK
Pregătirea pentru cununieOKOKOK
CununiaOKOKOK
Fotografii editate profesional (Numărul fotografiilor predate sau descărcate, poate varia în funcție de mărimea și dinamica evenimentului). Fotografii editate standard: Redimensionare, luminozitate, contrast, culoare.400-600600-800800-1000
Fotografi editate in detaliu: Netezire ten, coșuri, alunițe, albire dinți, etc.203040
Video 4k (editare și montaj profesional). Prelucrare video și audio, cu inserții de sunet și tranzițiiOKOKOK
Echipamente profesionale moderne de stabilizare a imaginiiOKOKOK
Clip video „Best Moments” 3-5 minOKOKOK
Se livrează un film de minim 2-3 ore în format 4kOKOKOK
Materialele foto/video, livrare digitală prin transfer online (link).OKOKOK
Petrecerea3hOKOK
Recepția la petrecereXOKOK
Album fotocarte 28×21 cmXOKOK
Ședință foto în ziua cununieiXXOK
Filmare DronăXXOK
PREȚ200030004000

CUNUNIE (pachet negociat în funcție de preferințele clienților).

Ofertele sunt valabile pentru București și Ilfov. Pentru provincie prețurile diferă în funcție de distanță. Pachetele pot fi ajustate și configurate în funcție de specificul fiecărui eveniment.