Fotograf Botez Bucuresti

Fotograf Botez Bucuresti (foto & video) – pret – EVERMORE

Creștinarea puiului de om în biserică reprezintă fără niciun dubiu un moment încărcat de emoții intense și de trăiri unice.

Fotografiile și filmul din ziua botezului vor fi extrem de valoroase atunci când va fi adult, bebelușul fiind prea mic pentru a-și aminti acest moment unic. Un nou-născut este cea mai mare binecuvântare pentru familie, botezul celui mic este primul eveniment major din viața nou născutului. Pentru a păstra amintirea acestui eveniment EVERMORE este prezent pe toata durata evenimentului, în funcție de opțiunile alese, specifice fiecărui eveniment în parte.

EVERMORE surprinde momentele marcante pe parcursul slujbei în care puiul de om  primește pentru prima oară în viată Taina Botezului, Taina Sfântului Mir și Taina Împărtășaniei, momente memorabile, peste ani și ani. Botezul este primul pas pe care copilul îl face în lume ca și creștin și este prima taină pe care o primește în biserică. Cunoscut ca și creștinare, botezul este de aceea un eveniment foarte important în viața unei familii.

Ofertă ! 500 lei - fotografierea Botezului la Biserică. / 100 lei - Invitație Botez (video pentru WhatsApp)

BOTEZSTANDARDPREMIUMGOLD
1 fotograf + 1 cameramanOKOKOK
Pregătirea puiului de omOKOKOK
Ceremonia BotezuluiOKOKOK
Fotografii editate profesional (Numărul fotografiilor predate sau descărcate, poate varia în funcție de mărimea și dinamica evenimentului). Fotografii editate standard: Redimensionare, luminozitate, contrast, culoare.600-800800-10001000-1300
Video 4k (editare și montaj profesional). Prelucrare video și audio, cu inserții de sunet și tranzițiiOKOKOK
Echipamente profesionale moderne de stabilizare a imaginiiOKOKOK
Clip video „Best Moments” 3-5 minOKOKOK
Se livrează un film de minim 3-4 ore în format 4kOKOKOK
Materialele foto/video, livrare digitală prin transfer online (link).OKOKOK
Petrecerea3hOKOK
Recepția la petrecereOKOKOK
Album fotocarte 28×21 cmOKOKOK
Ședință foto în ziua BotezuluiOKOKOK
Filmare DronăXOKOK
Prelucrare foto de compozițieXXOK
PREȚ300040005000

Prețurile se pot negocia în funcție de preferințele clienților!

Creștinarea puiului de om în biserică reprezintă fără niciun dubiu un moment încărcat de emoții intense și de trăiri unice.

EVERMORE vă propune un tip de invitație modern, interesant, accesibil tuturor. Poate fi trimis pe orice platformă de socializare fiind vizibil de la copii până la bunici ajungând instantaneu la invitați.

Fotograf Botez Bucuresti (foto & video) – EVERMORE

Un nou-născut este cea mai mare binecuvântare pentru familie, botezul celui mic este primul eveniment major din viața nou născutului. Pentru a păstra amintirea acestui eveniment EVERMORE este prezent pe toata durata evenimentului, în funcție de opțiunile alese, specifice fiecărui eveniment în parte.

Botezul este primul pas pe care copilul îl face în lume ca și creștin și este prima taină pe care o primește în biserică. Cunoscut ca și creștinare, botezul este de aceea un eveniment foarte important în viața unei familii.

Dacă doriți mai multe informații cu privire la serviciile noastre foto – video, sau doriți să verificați disponibilitatea, ne puteți contacta pe e-mail: 30evermore@gmail.com Pachetele pot fi ajustate și configurate în funcție de specificul fiecărui eveniment.

Ofertele sunt valabile pentru București și Ilfov. Pentru provincie prețurile diferă în funcție de distanță. Pachetele pot fi ajustate și configurate în funcție de specificul fiecărui eveniment.

Fotograf Botez Bucuresti